referenties

Vandaag zijn onze trap en overloop met nieuwe houtbekleding opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en willen vooral de monteur hartelijk danken voor het werkelijk perfecte vakmanschap. Onze complimenten. Wij zijn ook zeer tevreden over de contacten over en weer wat afspraken betreft. Indien men ons zou vragen voor een traprenovatie zullen wij jullie bedrijf zeker aanbevelen.

met groet mw Weert Leiden

Wij willen even melden dat we erg blij zijn met onze gestoffeerde trap, overloop en hal. Alle complimenten voor uw stoffeerder. Hij heeft keurig werk geleverd en is bovendien zeer plezierig in de omgang.

dhr Scholing te Voorschoten

Nogmaals bedankt voor de snelle en nette afwerking, en vooral ook de prettige service.

dhr Ashan te Zoetermeer

Gisteren,  is onze trap door een medewerker van uw bedrijf gestoffeerd  Wij zijn ZEER tevreden over het resultaat. Het is prachtig geworden. Boven onze verwachting! Hulde voor uw vakbekwame medewerker die o.i. veel plezier in zijn werk heeft! Ik hoop dat u onze dank nogmaals aan hem wilt overbrengen. Wij zullen uw bedrijf aan een ieder van harte aanbevelen!

mw van den Berg
Wadinxveen

Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor het volgende:
Een pluim voor het prettige verkoop gesprek, het geleverde vertouwen tijdens dit gesprek over het product de kwaliteit en het juiste en eerlijke verwachtingspatroon.
Jullie hebben een geweldig mooie trap voor ons geplaatst. Jullie werken heel precies, zeer netjes en laten een heel goed eindproduct achter. Uiteindelijk zijn alle eerdere beloftes en verwachtingen van een nieuwe trap waar gemaakt.

Mw de Rijk

Wassenaar

 

dit is een trap bekleed met een loper

125 m2 PVC stroken gelegd in een

appartement in Zoetermeer

Mooi gelegd hoor !! Klasse gedaan !! Wij zijn er trots op !!,

groeten Rob Stoof

 

Het bekleden van 2 trappen.

 

Dhr. Graumans, leiden

Super strak gelegd, beide trappen. Ze bestaan nog, echte vakmannen. Een absolute aanrader!

Trapbekleden

zoetermeer

Rechte trap met zijkanten netjes bekleed en de bovenverdieping keurig hersteld en afgewerkt. Perfecte service en een geweldig eindresultaat. Echt mooi gedaan, bedankt!

Vloerbedekking leggen op overloop en trap.

 

22-10-11 | Dhr. bremer, voorschoten

vlotte reactie, aardige mensen en prima werk afgeleverd, jammer dat ik maar een trap heb:-)

 

trap gestoffeerd

Wij vonden het eind resultaat top! We zouden zo weer zaken doen. Super service.professioneel, kundig, flexibel, vriendelijk, ik ben zeer tevreden met deze winkel.

Alles netjes afgewerkt en voor een goede prijs. Zeker aanrader.

 

26-03-12 | Dhr. Stokkers, Leiden

Super snelle service!! leveren zeer goede kwaliteit tegen een super scherpe prijs!

 

Leuke en goede ervaring. Het was even als het ware in het diepe springen, aangezien ik nog nooit iets via deze winkel had laten uitvoeren. Dus ja, ik hield even mijn hart vast. Het heeft echter goed uitgepakt. De stoffeerders hebben het karwei netjes en goed uitgevoerd. Ik heb nu 2 mooi beklede trappen en overlopen. Het kon ook op vlotte termijn  uitgevoerd worden.

Mijn complimenten aan de stoffeerders.

dhr Wolters Leiderdorp 12-06-2012

 

BTtapijt heeft bij ons een open en een dichte trap keurig voorzien van mooi tapijt, voor een goede prijs. Snel beschikbaar, goeie tapijtvoorbeelden vooraf meegenomen,omdat ik slecht ter been ben kwam BTtapijt bij mij thuis mensen zijn  keurig hebben perfect gewerkt en zijn heel aangenaam in de omgang. Een absolute aanrader. BTtapijt  bedankt en graag tot ziens.

mevrouw Jacobs merenwijk Leiden 26-06-2012

 

03-06-12 | Dhr. bevelander, Zoetermeer

geweldige winkel, die in het voortraject met je meedenkt en goede adviezen geeft. is zeer betrouwbaar en verstaan hun vak goed. een aanrader voor iedereen die kwaliteit wil hebben en daar ook iets meer voor over hebben als het rouw en douw werk van de bouwmarkten en beunhazen met hun B kwaliteiten niet iedereen weet dit maar bij Bttapijt koopt u alleen kwaliteit en hele goede service mensen verstaan hun vak al 16 jaar en zijn echt hele lieve goede mensen gun het deze mensen ze verdienen het !

 

125m2 pvc stroken gelegd bij de fam Stoof uit Zoetermeer

27-10-2012

Rob Stoof  Mooi gelegd hoor !! Klasse gedaan !! Wij zijn er trots op !!

 

Appartementen complex  in scheveningen gelegd door BTtapijt Leiden

opgeleverd 1 mei 2013

Mijn complimenten.
Ik ben ook erg blij dat we een ondertapijt hebben genomen.
Het voelt heel goed en de oneffenheden van de oude houten trappen zijn
hiermee helemaal opgeheven.
En het geluid van stampende toeristen zijn ook helemaal weg......
de finishing touch is klaar. Het tapijt is gelegd in de
afgelopen 6 dagen. Wat een klus is dat!!
Veel passen en meten en dan een ondertapijt en dan het mooie donkerrode
tapijt vastlijmen.
Mijn complimenten aan de tapijtlegger en zijn assistent voor het
schitterende werk.
LeoHans Los

 

Lieve allemaal,
Ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.
Vitrage voor het hele huis , overgordijnen voor de slaapkamers , pvc op de 1ste en 2de etage , vloerbedekking op 2 trappen .
Alles wat niet aanwezig was hebben jullie geregeld dat wij dit nu toch in ons nieuwe huis hebben .
Geweldig , wat ben ik blij met alles !
Maar jullie zijn nog niet van ons af want we komen nog terug voor zonneschermen 🙂
Groetjes van Anita — in Boskoop.
 Bij deze wil ik jullie bedanken voor de mooie trap die bij ons geleverd is.  Wat er is afgesproken tijdens de offerte bespreking is ook daadwerkelijk waargemaakt. Er is netjes , schoon en op tijd geleverd. Voor iedereen die hun trap wil laten bekleden kan ik iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

fam Eijken leiden 12/01/2014

 

Wij waren van plan om ’n keertje de trap te laten bekleden.  Maar wilde dat zelf doen. Plotseling kwam er een kink in de kabel en kon dit niet meer. Heb via internet BTtapijt gevonden,  lekker in de buurt en vroeg of dit op korte termijn kon. En dat kon,  dat is dan ook gebeurd. Binnen een dag was alles gereed. Vriendelijke mensen om mee samen te werken, vaklui 1ste klas. Ik geniet er iedere keer weer van. Dankzij: BTtapijt

mw de Groot Alphen ad rijn 27/01/2014

 

Monica Bakker5 sterren een geweldig bedrijf met supergoede service

 

 

Wat hebben jullie een prachtig stuk vakwerk geleverd.  Twee trappen en twee overlopen bekleed met tapijt, het is zo mooi geworden de afwerking is prachtig.  We vonden het ook erg prettig dat alles netjes opgeruimd werd toen jullie naar huis gingen. Bedankt voor het mooie werk en de vriendelijkheid die jullie gaven.

fam Dam Oegstgeest 29/01/2014

 

TRAPBEKLEDING MET PVC STROKEN PVC TRAP

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Het is zo ontzettend mooi geworden. Ook de manier waarop de plaatsing is gebeurd, hebben we als prettig ervaren. Alles werd keurig  opgeruimd.   Zo maak je het niet vaak mee…
We gaan weer met plezier naar boven.

Fam Adriaans Woerden 3/04/2014

 

marmotrap

BTtapijt Uw complete woninginrichter zeker een aanrader. Zowel bij het inmeten als het plaatsen merk je dat het enthousiaste mensen zijn. Vriendelijk, meedenkend en alles volgens planning.

Dank je voor mijn mooie trap zo blij mee Mw Wassing Leiderdorp

Wij hebben de stalen opgestuurd gekregen conform afspraak en vervolgens afspraak gemaakt voor het bekleden van de trap met Sisal. Dit is nu enkele dagen geleden en het resultaat mag er zijn.
BTtapijt heeft zich aan de afgesproken tijd gehouden en is tijdens onze zoektocht naar beste kleur en materiaal constant adviserend geweest. We hebben zelfs nog goede tips van hun gekregen over het verfwerk t.o.v. als er sisal gelegd zou gaan worden vanwege de hoogte/laagte van het te leggen materiaal, een gouden tip ! Wij raden BTtapijt Uw complete woninginrichter absoluut aan !

dank je wel meneer van Zaaiing Leiden

mb102533_797784858_mainpic (1)

 

Een klant van ons kocht tapijt bij ons en heeft zelf zijn twee trappen gestoffeerd.

Wij hadden hem beloofd als de trappen mooi zijn geworden zetten we ze op de site

nou bij deze meneer v d Heiden ze zijn mooi genoeg om een plekje hier te verdienen

onze complimenten

DSC_2285

DSC_2272

Diny Van Dijk-Van Der Ploeg5 sterren Top winkel!!!!!!

 

Gewoon ongeloveloos, vloeren werden met plezier gelegd en zeer veel oog voor detail, enorm tevreden!!!

december 2014

Lieve Tony, Angelique, . Dank voor jullie flexibiliteit en tijd om voor ons de vloeren te leggen op zulke korte termijn. Ons huisje aan Soembastraat 3 in Oegstgeest is dankzij jullie een paleisje geworden (nog in wording…) 😉 Om voor een mooie prijs ook nog zoveel kwaliteit te mogen ontvangen is in deze tijd zeer bijzonder en wordt dus ook enorm gewaardeerd!!! Ik heb jullie wat foto’s gestuurd en zou ’t leuk vinden als jullie die hier zouden willen plaatsen zodat ook andere mensen kunnen zien hoe je met een leuke laminaatvloer al een heel eind komt om een mooi en warm nestje te creëren.

Lieve groet en fijne dagen van Fer, Christien en de kids.

Nogmaals dank!

 

 

fer turk fer turk 1 fer turk2

 

 

 

 

Hoi Toni en Angelique,

Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van BT Tapijt. De contacten zijn altijd zeer prettig. Daarnaast denkt BT Tapijt mee en geeft desgevraagd heel goede adviezen. Ook ontbreekt het zeer zeker niet aan echt ouderwets vakmanschap. Afgelopen dagen is mijn gehele woning door BT Tapijt voorzien van een PVC-klikvloer. Het resultaat is boven verwachting mooi. Niet alleen is de vloer heel mooi en strak gelegd, maar ook heel mooi afgewerkt met plankplintjes. En dat alles tegen zeer scherpe prijzen. Een volgende keer kies ik zeker weer voor BT Tapijt.

Je mag ter illustratie uiteraard een foto gebruiken van die ik je zojuist heb gemaild.

Groetjes,

Bert J. Zoetermeer Dorpsstraat

27-09-2015

 

vloer02 vloer03 vloer04 vloer05 vloer06 vloer11 vloer13 vloer07

Bt tapijt wonen wij willen jullie bedanken voor de goede service!!
Wij zijn blij met onze nieuwe tapijt super mooi gedaan👍
Groetjes Annemarie en denny

Opmerkingen
Angelique Van Uum heel graag gedaan Annemarie en Denny geniet ervan
1

Beheren

LeukMeer reacties weergeven

Beantwoorden1uBewerkt

Denny Annemarie Den An Dat gaan we zeker doen bedankt!!!