Badkamers

De badkamer, het rustpunt in het dagelijks leven

Het is een oase van rust, een plek van ontspannen en tot rust komen. Een persoonlijke ruimte die de nodige aandacht verdient.

Badkamers om van te genieten
De moderne badkamer is functioneel, persoonlijk en luxueus. Badkamers worden ook ruimer en steeds vaker en suite met de slaapkamer. Ze worden omgetoverd tot een grote ontspanningsruimte om optimaal te kunnen genieten. En omdat de badkamer op talrijke manieren ingericht kan worden, kunt u bij BT Wonen badkamers terecht voor handige tips die u kunt gebruiken bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Ook adviseren wij u graag over de laatste badkamertrends.

Bij BT Wonen badkamers hopen wij u te inspireren tot de badkamer van uw dromen.

 

 

TEGELS

Wand- en vloertegels maken alle woonwensen mogelijk!

De vloer en wand zijn de basis van een interieur en van essentieel belang. Uiteraard gaat het bij de keuze van deze basis om meer dan alleen maar schoonheid. Er zijn tal van functionele aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Door de grote ontwikkelingen in uitstraling en design creëert u met tegels gemakkelijk een eigentijds en individueel interieur. Steeds meer mensen raken overtuigd van het comfort en het gemak van vloertegels. Vooral in combinatie met vloerverwarming is dit de ideale vloer.

Slijtvast & krasbestendig

De vloer- en wandtegels van nu zijn slijtvast en krasbestendig en kunnen prachtig kaarsrecht verwerkt worden op de muur of vloer met minimale voegen. Er zijn talloze tegelstrips die zorgen voor de ‘finishing touch’. Het geeft de badkamer of het toilet een extra dimensie. De nieuwste trend is om één van de tegelwanden in een contrastkleur uit te voeren. Dit geeft een heel bijzonder effect zonder dat het te druk wordt.

Natuursteen

Een trend die al wat jaren geleden is ingezet is het gebruik van natuursteen op de vloer. Er zijn veel steensoorten waar vloertegels uit worden gezaagd. De natuurlijke diversiteit in steensoorten zorgt voor evenzoveel verschillende sferen in huis. Ook in afmetingen is heel veel mogelijk. Wel is het raadzaam om deze vloeren te behandelen, dit voor het optimale resultaat.

– Alles op badkamer- en wellnes gebied
– Creatief, enthousiast en ervaren team
– Badkamers Wellnes voor elk budget
– Gespecialiseerd in maatwerk
– Bezorgdienst levert overal
– Kwaliteit en service staan bij ons voorop
– Eerlijk en helder prijsbeleid