Binnen zonwering

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout, textiel en kunststof.
Wat betreft ladderband, zijn er ook geen beperkingen. Kiest u voor een bijpassende kleur óf een gedurfde contrasterende kleur. Met opvallende bedieningsmogelijkheden en de Retro uitvoering. Uw horizontale jaloezie krijgt dan een design houten boven- en onderbak.

Horizontale aluminium jaloezieën leverbaar in lameldikte 16-25-35-50mm met of zonder  perforatie.

Verticale jaloezieën

Hiermee kiest u voor functionaliteit in combinatie met sfeer. U geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en de gewenste lichtinval is zelf te bepalen. Er is een ruim aanbod van verticale jaloezieën in stof, aluminium en kunststof.

Rolgordijnen
Een rolgordijn wordt vaak gebruikt ter verduistering van een ruimte. Er is een ruim assortiment aan black-out stoffen. Er zijn diverse mogelijkheden in de afwerking. Schulpranden, zeilogen, roedes onderin, kraaltjes, afrikaanse koordjes zijn daar een paar voorbeelden van.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen in verschillende kleuren lenen zich bij uitstek om op een snelle manier veranderingen aan te brengen in het interieur. Door de zomer gebruik te maken van een transparante stof geeft het licht een fascinerend spel. In de winter kunnen transparante panelen vervangen worden door een wat warmere stof.
Panelen met strakke baleinen hangen mooi strak, omdat naast het verzwaringprofiel aan de onderzijde, op meerdere plaatsen baleinen zijn aangebracht. Het geeft een zeer decoratief effect, namelijk van een strak vouwgordijn met platte baleinen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen ook wel genoemd optrekgordijnen. De strakke-of roman blind is een strakke aankleding van het raam. Het heeft aan de bovenkant geen toeslag voor plooien of rimpels. Er bestaan twee types strakke blinds. De blind gemaakt met lusjes valt nonchalant. De blind gemaakt met baleinen heeft mooie strakke horizontale vouwen waardoor het gordijn een harmonica-achtig uiterlijk krijgt. De gordijnen worden opgetrokken met koorden en ringetjes. Aan de onderzijde bevindt zich een verzwaringslat.
De Austrian blindheeft aan de bovenkant plooien of rimpels. De Wolkblind heeft geen strakke vouwen, maar nonchalante horizontale plooien over het hel gordijn. De gordijnen worden opgetrokken met behulp van koorden en ringetjes. Aan de onderzijde bevindt zich geen verzwaringslat, hooguit een loodveter zodat de boegjes mooi diep hangen.
Het is belangrijk om voor deze gordijnen soepel vallende stof te nemen, zodat er nonchalante boogjes ontstaan. Bijvoorbeeld linnen stof leent zich hier uitstekend voor.

 

 

HORREN

BTtapijt is dealer van Unilux professionele Horren voor al uw open ramen en deuren. Unilux staat garant voor topkwaliteit. Bij ons vindt u uitsluitend duurzame Unilux horsystemen voor ramen en deuren en in vele verschillende vormen en maten. Unilux horsystemen zijn mooi, gemakkelijk in onderhoud en in gebruik.


Hieronder vindt alle mogelijkheden:

Rolhordeur Basic

De rolhordeur is het populairsteUnilux-product in Nederland.

Het is dan ook de meest comfortabele hordeuroplossing die u zich kunt wensen.

Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren.
Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette.

Daar kan het gerust de hele winter opgeruimd in blijven zitten.
U kunt kiezen uit de Basic of dubbel rolhordeur Basic.


Vouwhordeur plissé
De vouwhordeur is een design Unilux-product in ons assortiment, geschikt voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel geplaatst voor bijvoorbeeld openslaande deuren. De vouwhordeur is ontwikkeld in Japan en is voorzien van plissé gevouwen horgaas. Bekijk dit unieke Unilux product in maatwerk op de pagina Vouwhordeur Plissé enkel of Plissé dubbel. Of kies voor de automatisch openende doe-het-zelf oplossing in vouwhordeuren: de Harmony plissé.


Schuifhordeur
Een chique en confortabele horoplossing is een schuifhordeur. Of zelfs een dubbele schuifhordeur als u daarvoor de geschikte deuropening hebt. Voordeel is dat u de hordeur nooit verder hoeft te openen dan nodig. Voor een schuifhordeur is naast de deur wél extra ruimte nodig. Lees hierover meer bij Schuifhordeur enkel, dubbel en dubbel over elkaar.


Vaste hordeur
De vaste hordeur is uitermate geschikt op plaatsen waar de deur de gehele dag open staat en waar regelmatig in en uit wordt gelopen, bijvoorbeeld een tuindeur of achterdeur. De vaste hordeur is voorzien van een handige schopplaat om de deur met de voet openen én een dranger om de deur steeds automatisch te sluiten.