PVC RIGID CORE VLOER

Waarom kiezen voor een Rigid Core Vloer van Vloer!?

Onze rigid core collectie bestaat uit 8 schitterende designs zodat er altijd een vloer is die past bij uw interieur. Een rigid core vloer combineert de voordelen van een PVC dryback vloer en een vloer van laminaat. Dit betekend een comfortable, stille vloer welke u makkelijk zelf legt. Verder heeft een rigid core vloer het uiterlijk van een mooie houten vloer, dus worden gemak en uiterlijk goed gecombineerd.

De rigid core collectie van Vloer! is van de nieuwste generatie PVC vloeren met een kern van composiet. Dit materiaal zorgt ervoor dat de planken veel sterker zijn en dat de vloer weinig last heeft van dilatatie oftewel krimpen en uitzetten. De bovenste lagen van de plank bepalen het uiterlijk van de vloer, hier hebben wij gekozen voor een extra slijtvaste toplaag van 0.5mm waardoor uw vloer goed tegen een stootje kan. De houttekeningen en de kleuren zijn unieke combinaties welke helemaal in de stijl van 2018 zijn.

Deze nieuwste generatie rigid core pvc vloeren zijn ook uitermate eenvoudig zelf te leggen. Door het zeer gebruiksvriendelijke multi click systeem is het creëren van uw unieke vloer kinderspel. Ook is de ondervloer geïntegreerd in het product. De plank bevat een onderlaag van 0.5mm kurk, dit zorgt voor meer comfort, warmte, geluidsdemping en verhoogd het installatiegemak.

Verder beschikken onze rigid core PVC vloeren over een 4 zijde micro v groef waardoor de vloer een realistischere uitstraling heeft als elke andere PVC of laminaat vloer.

Kijkt u voor de totale collectie op

http://www.vloer-leiden.nl/showroom